Mijn werkwijze in 4 stappen

In een juridisch conflict komt er veel op je af, zeker als er een advocaat betrokken raakt. Advocaten zijn duur en het recht is een complex gebeuren. Ik zorg ervoor dat je het gevoel van controle houdt, zowel over het proces als de kosten.

1

Gratis adviesgesprek

Tijdens ons eerste gesprek bespreken we jouw hulpvraag, alle omstandigheden van het geval en de mogelijke oplossingen. Met de informatie die in het gesprek naar voren komt geef ik je een eerste juridische analyse. We verkennen of ik je ga helpen en maken afspraken over de kosten.

2

Intake en formaliteiten

Zodra we werkafspraken hebben gemaakt, zal ik je een bevestiging sturen waarin alle afspraken staan vastgelegd. Ook stuur ik je een link waarmee je je kan identificeren. Het is verplicht om je te identificeren.

3

Behandeling van de zaak

Als we de hulpvraag in kaart hebben gebracht en de formaliteiten hebben afgerond ga ik direct met jouw zaak aan de slag. Ik zal alle informatie bestuderen en de nodige stappen zetten. Er gebeurt veel in deze fase en we zullen regelmatig met elkaar overleggen. Ik neem in deze fase ook contact op met de andere partij.

4

Evaluatie en beoordeling

Als de zaak is afgerond hoor ik graag van jou hoe je mijn dienstverlening hebt ervaren. Ik zal je ook een link sturen naar Advocaatscore, waar je een review kan schrijven. Jouw mening helpt me om mijn dienstverlening te verbeteren.

Hetzelfde tarief voor iedereen

Omdat ondernemingen de btw kunnen verrekenen, betalen zij over mijn uurtarief btw. Particulieren betalen een all-in-prijs. Zo betaalt iedereen hetzelfde voor mijn tijd. Ik reken geen kantoorkosten.

Doordat ik je inzicht geef in de tijd die ik besteed aan je zaak en de mogelijke extra kosten (bv griffierechten), weet je precies hoeveel je mij moet betalen. Zo voorkomen we nare verrassingen achteraf.

Mag ik voor je aan de slag?

Ik sta klaar om je te helpen. Voel je vrij contact op te nemen of een afspraak te plannen. We bespreken dan samen de stappen die nodig zijn om je probleem grondig en tegen zo laag mogelijke kosten op te lossen.Β 

Plan vrijblijvend een afspraak in en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Liever eerst contact? Stuur me gerust een WhatsApp.

Victor Vandersmissen staat voor water en kijkt de camera in